Lid worden

Iedereen is welkom. Je mag jezelf al lid noemen als je je actief inzet voor 1 of meerdere SDG's. Je kunt ook lid worden door jaarlijks een vrijwillige contributie te betalen waarmee we als stichting een aantal goede doelen ondersteunen. Leden werken met elkaar samen aan doel 17. Door het delen en uitwisselen van kennis vergroten we de kans op het behalen van de doelen.  

 

Omdat wij voor iedereen zijn is er geen contributie verplichting. Ieder lid handelt naar eer en geweten en support het behalen van de doelen op zijn eigen manier. 

 

Als je lid wordt 'met contributie' sturen we je als welkomstgeschenk de SDG Supporter pin toe om iedereen te laten zien dat jij trots supporter bent van de goals. 

Lid worden of verlengen met contributie

Vrijblijvend lidmaatschap voor 365 dagen met contributie. Je zit nergens aan vast en we registreren je niet. Dit lidmaatschap is een vrijblijvende manier om de SDG's te steunen.  Met je contributie steunen wij de doelen die je kunt vinden op onze website. We steunen zo veel mogelijk doelen die zich direct of indirect inzetten voor 1 of meerdere doelen.

€ 25,00

Onze leden vertellen waarom

Jochem Uytdehaage

 

"Als ik naar de toekomst kijk, dan ben ik op dit moment minder positief dan pak ‘m beet 5 jaar geleden. De vraagstukken met betrekking tot onze aarde, onze samenleving zijn inmiddels dermate complex en groot, dat we samen moeten werken. Daarom steun ik ook graag een initiatief waarmee meerdere sustainable doelen worden geholpen. Samen kan je tenslotte meer gericht en een grotere impact maken. En hopelijk ook efficiënter opereren"

Sydney Brouwer

 

Het SDG speldje doet z'n werk goed. Toen ik aan een drager vroeg wat voor speldje het was, werd ik geïnspireerd door het verhaal erachter. Met één donatie 17 goede doelen steunen die de wereld beter maken op de meest cruciale punten. Ik ben dezelfde dag dan ook supporter gewoon en zal het speldje dragen.

Lars Sørensen

 

"Met de SDG Supporters Club wil ik het gat dichten tussen burger en boardroom. Doeners verbinden en een netwerk creëren van mensen met een intrinsieke motivatie om de Global goals te behalen voor 2030. Praten over de SDG's helpt niet. Het is tijd om zelf in actie te komen of organisaties te ondersteunen die dat al doen. Als lid van de SDG Supporters Club steun je direct 17 goede doelen in hun missie om een of meerdere Global Goals te realiseren. Zoals Nakatomi al zong "Let's come together and unite, Nothing's gonna stop us now.." .  

Peter ten Wolde

 

In mijn werk als spreker maak ik mensen ervan bewust dat de meesten van ons een vertekend en achterhaald wereldbeeld hebben, en dat op veel gebieden de wereld er een stuk beter voorstaat dan we vaak geneigd zijn te denken. Tegelijkertijd gaat er ook nog enorm veel mis en zijn er belangrijke uitdagingen.

Voor mij zijn de SDGs een uitstekend middel om zowel de uitdagingen en de geboekte resultaten helder, eenvoudig en in hun onderlinge samenhang in kaart te brengen. Dat zoveel mensen, organisaties en initiatieven over de hele wereld zich aan de SDGs verbinden schept een band. Deze verbinding is belangrijk want in de huidige geglobaliseerde, complexe wereld is samenwerking cruciaal om vooruitgang te boeken. De intentie tot samenwerking die uit de SDGs spreekt, stemt mij hoopvol voor de toekomst.

En waarom ben jij lid geworden?

Commentaren: 3
 • #3

  Paul Vlaar (zaterdag, 16 april 2022 23:19)

  Ik ben in mijn eigen buurt bezig om aardgasvrij te worden en werk samen met gemeente Arnhem en Alliander. Best mooie plannen, maar het gaat allemaal erg traag. Ook ben ik landelijk actief om de sociale kant van de energietransitie op de agenda te krijgen en ook dat vraagt om een lange adem. Het tegengaan van de klimaatverandering heeft meer activisme nodig. Bovendien hangt het enorm samen met alle andere SDG doelen.

 • #2

  Mark Hofman (maandag, 21 februari 2022 22:21)

  Dagelijks. Elke dag werk ik aan de wereld van morgen. Vanuit mijn rol als business developer jaag ik de omvorming van onze openbare ruimte aan. Beschikbare materialen leg ik langs de maatlat van de SDG’s. Biobased en circulair zijn kernbegrippen. Met de generatie van morgen, studenten van de HAN, werk ik aan ontwikkelingen die impact hebben. Mooi om deel uit te maken van mensen met dezelfde ambities binnen dit netwerk. Als veel mensen, elk op hun eigen vierkante meter, werken aan de wereld van morgen maken we impact!

 • #1

  Arie Blokland (dinsdag, 15 februari 2022 07:26)

  Als ik de 17 SDG doelen lees kan het niet anders dan dat ik ook wil doen. Ook al is de impact als particulier op beperkte schaal, met het verlengen naar het dagelijkse werk en bedrijf kan je dat al weer vergroten. Ik zal de SDG pin dragen om mijn interesse en support te tonen. Bovendien een effectieve gespreksopener over de onderwerpen verbonden aan 17 SDG doelen in mijn omgeving.

SDG Supporters Club

1 incl. BTW