Verantwoording

 Stappenplan voor de opzet van de SDG Supporters Club

 

De SDG Supporters Club is een project zonder winstoogmerk. Het bestaat als activatie om een breed draagvlak en bekendheid voor de SDG’s te realiseren. 

 

Alle opbrengsten komen ten goede aan de 17  geselecteerde organisaties die een bewezen bijdrage leveren aan het realiseren van 1 of meerdere SDG’s. De organisaties dienen in bezit te zijn van een ANBI status of CBF Keurmerk. 

 

Planning

 

December 2017 

- Aanvraag voor gebruik van het beeldmerk van SDG bij de UN. 

Status : Toestemming via email ontvangen voor gebruik van SDG beeldmerk zonder commerciële opzet. 

 

Januari 2018 

- Koppelen van goede doelen op voordracht van community, klanten en social media kanalen. We kunnen nog steeds wat goede doelen gebruiken. Kijk op de 17 doelen pagina hoe jij een doel kunt aandragen. 

 

- Werven van partners

We hebben inmiddels een aantal partners die de club steunen met inzet van netwerk, kennis en promotie. We zoeken nog een aantal partners die de club willen steunen met een financiële bijdrage. De kosten voor deze premium partners zijn 1700 euro per jaar. 

 

Februari 2018

- Start promotie via social media 

 

Initiatiefnemer: 

Lars Sørensen meer info >>

 

Partners:

NUDGE meer info>>

Het Duurzaam Dagblad meer info >>

Duurzaam Ondernemen meer info >>

indicatieve Begroting 2018

De indicatieve begroting geeft aan dat de SDG Supporters Club een stevige ambitie heeft als het gaat om het werven van leden en een aantal betalende partners. We willen alle aangesloten doelen aan et einde van dit jaar minimaal 1000 euro kunnen storten. Help jij ons mee? Join the support community en steun met je donatie direct 17 goede doelen! 


De SDG Supporters Club is een initiatief van het Duurzaam Dagblad, Lars Sørensen en Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen


De opbrengsten van dit project worden geschonken aan doelen die bijdragen aan het behalen van de SDG’s. Ken jij een goed doel dat onze steun goed kan gebruiken?  klik hier >> 

 

SDG SUPPORTERS CLUB  | info@sdgsupportersclub.org